Bilbao - Torino 2-3. Bascii, eliminaţi din EL după primul eşec acasă în faţa unei echipe italiene



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Bilbao - Torino 2-3. Bascii, eliminaţi din EL după primul eşec acasă în faţa unei echipe italiene

Torino s-a calificat în optimile de finală din Europa League, după o victorie cu 3-2 pe terenul lui Athletic Bilbao, italienii mergând mai departe cu scorul general de 5-4.

Echipa lui Giampiero Ventura a reuşit un meci senzaţional în Ţara Bascilor şi a eliminat-o pe Athletic din Europa League, după ce în tur scorul a fost 2-2.

Oaspeţii au deschis repede scorul prin Quagliarella, care a transformat un penalty în minutul 16. Trupa lui Ernesto Valverde părea să-şi revină după reuşita elegantă a lui Iraola din minutul 44.

Cu toate acestea, italienii au intrat la pauză în avantaj, pentru că la faza următoare Maxi Lopez a înscris cu o lovitură de cap din apropiere.

Bascii au avut duin nou puterea să revină, în minutul 60, când De Marcos a marcat din pasa lui Muniain.

Golul victoriei şi al calificării pentru torinezi a fost reuşit de fundaşul dreapta, Darmian, cu o execuţie frumoasă, în minutul 67.

Torino devine prima echipă italiană care câştigă la Bilbao în cupele europene şi, în acelaşi timp, prima reprzentantă a Seriei A care elimină o formaţie spaniolă în ultimii cinci ani. Precedenta a fost Inter, în 2010, când nerazzurri au trecut în semifinalele UEFA Champions League de Barcelona.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑