Inter - Celtic 1-0. Italienii s-au calificat în optimile EL. Primul succes în faţa campioanei Scoţiei



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Inter - Celtic 1-0. Italienii s-au calificat în optimile EL. Primul succes în faţa campioanei Scoţiei

George Puscaş a debutat în cupele europene pentru Internazionale Milano. Atacantul român de 18 ani l-a înlocuit pe Rodrigo Palacio în minutul 89 şi a avut o ocazie în prelungirile meciului câstigat de Inter cu 1-0 contra lui Celtic.

Dupa 3-3 la Glasgow, italienii au trăit periculos pe "Giuseppe Meazza": Mackay-Steven a ratat incredibil în minutul 7, singur cu portarul Carizo.

Celtic a rămas în 10 oameni din minutul 37: Van Dijk l-a oprit pe Icardi şi a văzut al doilea galben. Gazdele puteau intra la vestiare în avantaj, dar Shaqiri şi D'Ambrosio au ratat la aceeaşi fază.

Imediat după reluare, argentinianul Palacio a şutat slab din interiorul careului, după care Gordon s-a evidenţiat la execuţia lui Hernanes. În minutul 56, portarul scoţian a intervenit perfect şi în faţa golgheterului din Serie A, Mauro Icardi.

Craig Gordon a fost însă neputincios în faţa lui Guarin. Columbianul a adus în minutul 88 primul succes european al lui Inter în faţa lui Celtic. "Nerazzurri" s-au calificat în optimile Europa League cu 4-3 la general, iar scoţienii bifează o premieră în competiţiile UEFA: au fost eliminaţi, pe teren, de trei ori în acelaşi sezon.

Inter (4-3-1-2): Carrizo - Santon, Ranocchia, Juan, D'Ambrosio (Campagnaro 81) - Guarin, Medel, Hernanes (Kovacic) - Shaqiri - Palacio (Puşcaş 89) - Icardi

Antrenor: Roberto Mancini

Celtic (4-4-1-1): Gordon - Matthews, Denayer, Van Dijk, Izaguirre - Mackay-Steven (Ambrose 41), Brown, Biton, Armstrong (Commons 78) - Johansen - Guidetti (Forrest)

Antrenor: Ronny Deila

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑