Cristi Săpunaru vrea cu naționala la Euro 2016, dar avertizează: “Nu mai vine nimic din urmă!”



027 марта 2015

 

**VIDEO** Cristi Săpunaru vrea cu naționala la Euro 2016, dar avertizează: “Nu mai vine nimic din urmă!”

Doi rapidişti trag tare şi speră să revină la naţională. Săpunaru şi Daniel Niculae au fost printre tricolori la Euro 2008 şi visează la o nouă şansă la turneul de la anul.

Doar o accidentare l-a împiedicat pe Cristi Săpunaru să revină la naţională după o absenţă de patru ani. Ajuns la 30 de ani, fundaşul rapidist este gata să pună osul pentru tricolori pe viitor, însă trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte schimbul de generaţii.

“Eu zic că suntem pregătiți pentru turneul final, dar câți ani o să mai fim, pentru că nu mai vine nimic din spate, cluburile mari nu mai au centre de copii și juniori ca înainte, nu mai ies jucători pe bandă rulantă. E o problemă mare de tot.”, crede Cristi Săpunaru.

Rapidiştii nu uită că au în lot doi oameni care au participat la ultimul turneu cu naţionala. Săpunaru şi Daniel Niculae au fost la Euro 2008, însă doar atacantul a jucat în cele trei meciuri din grupă. “Dacă va mai fi o altă convocare, voi răspunde da. Ca să ajungi la națională trebuie să te pregătești și să ajuți clubul și dânsul (Anghel Iordănescu, n.r.) a văzut asta la mine.”, a mai spus căpitanul din Giulești.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑