Dorinel, la al șaselea meci fără victorie la Astra. "Dominăm, dar avem o problemă și nu câștigăm"



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Dorinel, la al șaselea meci fără victorie la Astra.

VIDEO Astra - Gaz Metan 1-2. Dorinel Munteanu a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie pe banca Astrei Giurgiu și simte că obiectivul clasării pe podium se îndepărtează de vicecampioana din sezonul trecut.

În primul meci jucat după la anunțul potrivit căruia giurgiuvenii pot juca în cupele europene, deținătoarea Cupei și a Supercupei României a condus cu 1-0, grație unui gol superb marcat de Alibec, dar s-a văzut egalată în ultimul minut al primei reprize. A mai primit un gol și în partea secundă, din penalty, iar Dorinel Munteanu dă vina pe greșelile individuale și pe ghinion.

"Rezultatul e echitabil. Continuăm să facem greșeli individuale. Am avut o primă repriză foarte bună, în care adversarul nu ne-a pus nicio problemă. În loc să fie 3-0, s-a făcut 1-1 în ultimul minut. Mă îngrijorează că jucăm și nu câștigăm niciun punct. La fel s-a jucat și în a doua repriză, au avut o singură fază și au dat gol din penalty. Randamentul nostru e prea puțin pentru a obține locul al treilea. Trebuie să nu mai greșim și să câștigăm meciurile, fiindcă nu ajunge să joci bine și să pierzi.", a declarat Dorinel Munteanu, la finalul meciului Astra - Gaz Metan 1-2.

"Am sperat, iar conducerea administrativă a dat siguranță că va fi bine. Din păcate, rezultatul echipei nu mă mulțumește și nu îi mulțumește nici pe oamenii care conduc clubul. Va fi o săptămână foarte dificilă, cu așa ghinion și dificultate de a marca. Ne gândim la meciul cu Petrolul. Important e ca echipa să se descătușeze. Dominăm la fiecare capitol, dar avem o problemă și nu câștigăm.", a adăugat antrenorul Astrei.

Din tabăra Astrei a vorbit și fundașul Valerică Găman: "Un mare ghinion! Fotbalul e pe goluri, noi am făcut anumite greșeli și Mediașul ne-a pedepsit. E o problemă, evident, nu știu ce să zic. Dacă intram în pauză cu 1-0 alta era situația, alta era abordarea meciului. Am luat gol în ultimul minut, pe fondul unui joc bun al nostru. Am început prost apoi repriza a doua, cu acel penalty, și am intrat în criză de timp. Nu ne fac cinste aceste rezultate". 

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑