Reims - Lyon 2-4. Trei goluri în 13 minute, două autogoluri și schimbare de lider!



027 апреля 2015

 

**Reims - Lyon 2-4.** Trei goluri în 13 minute, două autogoluri și schimbare de lider!

Hubert Fournier s-a întors la Reims pentru prima dată din postura de adversar, și a reușit să plece cu toate punctele.

Olympique Lyon a început perfect meciul de pe ”Stade Auguste Delaune” și în minutul 6 avea deja 2-0. Tolisso a deschis scorul, cu prima sa reușită în campionat după o lună și jumătate, iar golgheterul Lacazette a majorat avantajul oaspeților.

Replica lui Reims a venit în minutul 13, atunci când Maxime Gonalons și-a păcălit propriul portar, la șutul lui Peuget. Lyon a punctat din nou peste 7 minute: N'Jie a finalizat o acțiune perfectă a băieților lui Fournier (20).

Gazdele puteau relansa meciul în minutul 58, însă Devaux a avut ghinion. Până la urmă, a cedat tot defensiva lui Reims - Tacalfred a egalat scorul la autogoluri. A fost cea de-a 11-a reușită pentru Lyon, în ultimele 4 etape.

Oaspeții au scos și ei mingea din plasă, în prelungiri. Charbonnier a stabilit rezultatul final, 4-2 în favoarea lui Olympique, care a ajuns la 68 de puncte. Lyon a trecut în fruntea clasamentului, la golaveraj, însă PSG mai are de jucat restanța cu Metz.

Reims - Lyon 2-4
Au marcat: Gonalons 13-autogol, Charbonnier 90+1 / Tolisso 2, Lacazette 6, N’Jie 20, Tacalfred 90-autogol

Reims: Agassa - Mandi, Tacalfred, Fofana, Roberge - Peuget (Charbonnier 85) - Fortes (De Preville 66), Devaux, Oniangue, Diego - Moukandjo (N’Gog 78)
Antrenor: Olivier Guegan

Lyon: A. Lopes - Jallet, B. Kone, Umtiti, Bedimo - Grenier (Ferri 62), Gonalons, Tolisso - N’Jie (Yattara 84), Fekir (Malbranque 81), Lacazette
Antrenor: Hubert Fournier

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑