Steliştii se bazează pe sprijinul fanilor, pentru meciul cu ASA: "Aşteptăm 30.000 de oameni"



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Steliştii se bazează pe sprijinul fanilor, pentru meciul cu ASA:

Steaua a intrat în linie dreaptă în lupta pentru al treilea titlu consecutiv în Liga I. Trupa lui Costel Gâlcă va evolua împotriva lui ASA Târgu Mureş în etapa intermediară programată la jumătatea acestei săptămâni, dar avantajul bucureştenilor s-a redus la doar un punct.

Valeriu Argăseală anunţă că meciul nu este unul decisiv, dar şi că Steaua va fi campioană la finalul acestui sezon. Tănase şi compania au pierdut însă ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, 1-2 cu Oţelul şi 0-1 cu Petrolul.

"Se joacă cu titlul pe masă din prima etapă. Important e ca în ultima etapă, când o să fie programată, să avem titlul asigurat. Mai sunt 6 etape, 18 puncte. Meciurile nu sunt uşoare nici pentru ASA Târgu Mureş", a comentat preşedintele Stelei.

Jucătorii nu vor avea parte nici în acest duel de aportul ultraşilor, care au anunţat că nu vor fi prezenţi pe Arena Naţională. Chiar şi aşa, oficialul din Ghencea speră să aibă în tribune 30.000 de fani.

"Aş vrea să cred că acest meci îndeplineşte condiţiile unui meci care să aducă cel puţin 30.000 de spectatori la stadion. E un meci care atrage, dacă nu din punct de vedere al tradiţiei, cel puţin din punct de vedere al încărcăturii momentului. Jucătorii au stabilit de la început care e statutul lor până la sfârşitul campionatului", a încheiat fostul arbitru asistent.

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑