Selecţionata României a rămas fără antrenor. "Până la finalul Euro 2016, vom anunţa noul tehnician"



027 июня 2016
Foto: monitorulcj.ro
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că Anghel Iordănescu nu va continua la cârma echipei naţionale, după Euro 2016, scrie digisport.ro.
Contractul actualului selecţioner expiră în această vară şi nu va fi prelungit, iar numele tehnicianului care se va ocupa de destinele echipei naţionale va fi anunţat până la finalul Euro 2016, spune preşedintele FRF.
"În urma unui proces de analiză pe care l-am avut cu colegii mei, dar şi cu oameni din afara Federaţiei, am ajuns la un set de soluţii care nu mai pot fi amânate. Dacă facem o analiză, există două modele: modelul liberal şi cel intervenţionist. În situaţii de criză, modelul intervenţionist este cel care te poate scoate din această criză. Ca preşedinte al FRF, îmi voi asuma aceste decizii. Până la finalul Campionatului European, vom anunţa noul selecţioner. Vreau să-i mulţumesc domnului Iordănescu pentru că şi-a asumat o mare responsabilitate după plecarea lui Victor Piţurcă şi ne-a dus după 8 ani la un turneu final", a spus Burleanu.
Oficialul FRF s-a referit şi la rezultatele obţinute de echipa naţională a României la turneul final din Franţa:
"Ne-am rezervat câteva zile pentru a analiza situaţia, pentru a nu veni în faţa dumneavoastră cu discursuri de conjunctură. Azi sunt în faţa dumneavoastră să vă spun că îmi pare foarte rău pentru fanii echipei naţionale. Am fost cu toţii trişti şi deşi Vlad Chiricheş a încercat să nu arate acest lucru, vă spun sincer că am văzut mai mulţi jucători cu ochii în lacrimi după meciul cu Albania. Nu dorinţa ne-a lipsit, a fost vorba de neputinţă. S-a văzut destul de clar că a fost un cumul de factori negativi. Ştim foarte bine, din punct de vedere statistic, jucătorii noştri nu fac faţă la al doilea, nu mai zic la al treilea meci. Asta e legat de faptul că jucătorii noştri nu au această rutină, de a juca două meciuri la interval scurt. Ei nu prea joacă la echipele de club".
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑