Dinamoviștii, gata pentru noul sezon. Lazăr: ”Vom termina sezonul în primele trei!”



027 июля 2014

**VIDEO** Dinamoviștii, gata pentru noul sezon. Lazăr: ”Vom termina sezonul în primele trei!”

Flavius Stoican spune că țelul fotbaliștilor de la Dinamo este acela de a ajunge la echipa națională, în timp ce Vali Lazăr le promite suporterilor prestații excelente în actualul sezon, precum și un rezultat pe măsură la finalul campionatului.

Dinamo este gata pentru noul sezon al Ligii 1, motiv pentru echipă de a face fotografiile de prezentare cu întreg lotul. La ședința foto, găzduită de gazonul de pe ”Ștefan cel Mare”, fotbaliștii roș-albilor au apărut îmbrăcați în echipamentul roșu. Emoționați, dar și motivați în egală măsură, ”câinii” au respectat cu strictețe indicațiile fotografului, dar și-au făcut timp pentru a le transmite un mesaj și fanilor.

”Atmosfera bună de la Dinamo, precum și rezultatele din sezonul trecut au fost obținute plecând de la respect. Cu cât îi respecți mai mult pe fotbaliști, cu atât și ei îți întorc respectul. Important este că am jucători de caracter. Țelul lor este acela de a ajunge la echipa națională și acest lucru îi face să fie corecți cu tot ceea ce înseamnă fotbalul.

Vrem să avem un început bun de sezon, suporterii să fie alături de noi în număr cât mai mare, iar noi vom da dovadă de atitudine, presiune maximă pe adversari și multă concentrare”, a spus Flavius Stoican, antrenorul roș-albilor, pentru fcdinamo.ro.

Și căpitanul Vali Lazăr a ținut să le transmită un mesaj fanilor.

”O să fiu un luptător pe teren, la fel ca și întreaga echipă, pentru că acesta este spiritul lui Dinamo. Ca o fiară flămândă, gata să muște din adversari. Dinamo trebuie să se bată la primele trei locuri, prin tinerețe, prin dorința de afirmare a tuturor celor din lot și cred că putem termina acolo”, a conchis și Lazăr.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑