Probleme mari la HCM Constanța. Campioana și-a anulat cantonamentul! "Se scufundă corabia"



027 июля 2014

 

**VIDEO** Probleme mari la HCM Constanța. Campioana și-a anulat cantonamentul!

Campioana României, HCM Constanța are probleme serioase înaintea noului sezon. Din cauza dificultăților financiare, oficialii au anulat cantonamentul de pregătire din Serbia, unde handbaliștii ar fi trebuit să plece timp de două săptămâni.

Deți în această vară la HCM Constanța s-au făcut transferuri de marcă, clubul are deja restanțe către jucători. Aceștia sunt neplătiți de 4 luni.

"Este într-adevăr o premieră nedorită. În ultimii 12 ani de zile este pentru prima dată când nu ne permitem să mergem în cantonamentul de pregătire" a recunoscut președintele marinarilor, Nurhan Ali.

Conducerea constănțenilor speră să evite însă scenariul de la Oltchim, iar echipa sa nu se desființeze din cauza problemelor financiare.

"Există și pericolul să se scufunde corabia și să nu mai participăm în liga națională, dar eu sper să găsim sprijin la Consiliul Local" a încheiat Nurhan Ali.

HCM Constanţa va înfrunta echipa belgiană Hubo Initia Hasselt în semifinalele Grupei a 3-a din preliminariile Champions League, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi la Viena.

Dacă va trece de Initia Hasselt, HCM va juca finala cu învingătoarea celeilalte semifinale, Haslum HK (Norvegia) - Beşiktaş JK Istanbul (Turcia). Primele meciuri vor avea loc pe 6 septembrie, iar finalele pe 7 septembrie. Câştigătoarele celor trei turnee preliminare se califică în grupele Champions League.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑