Vedetele naţionalelor de fotbal ale Serbiei şi Irlandei vin la Chişinău



027 сентября 2016
FOTO: ofshodonin.com
Vedetele naţionalelor de fotbal ale Serbiei şi Irlandei vin la Chişinău! Selecționerii acestora au anunţat loturile pentru meciurile de la Chișinău cu tricolorii din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
De la sârbi nu lipsesc fundaşul Branislav Ivanovici de la Chelsea Londra, Aleksandar Kolarov de la Manchester City, Matija Nastasic de la Schalke-04, sau Zoran Toșici de la ŢSKA Moscova.
Un alt fotbalist de la Chelsea, Nemanja Matic, este suspendat şi poate fi considerat cea mai mare absenţă de la ”plavi”.
La irlandezi au fost convocaţi fostul fundaş al echipei Manchester United, John O'Shea, şi mijlocaşul formaţiei Preston North End, Aiden McGeady.
În pofida numelor grele din angrenajele celor două echipe adverse, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, crede că echipa noastră naţionala poate spera să acumuleze 4 puncte în acele două partide de la începutul lunii viitoare.
Partida Moldova-Serbia se va juca în ziua de 6 octombrie pe stadionul Zimbru, iar 3 zile mai târziu, în aceeași arenă, ”tricolorii” vor întâlni reprezentativa Irlandei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑