LIVE &TEXT Aalborg - Steaua, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cu un succes, roș-albaștrii își asigură calificarea



027 ноября 2014

Steaua va juca diseară la Aalborg, pe stadionul cu același nume, un meci extrem de important pentru viitorul european al echipei din Ghencea.

Elevii lui Costel Gâlcă au șansa de a-și asigura matematic accesul în primăvara UEFA Europa League în cazul unui succes contra danezilor de la Aalborg. În schimb, în cazul unui eșec, accesul în ”16”-imi devine aproape imposibil (DETALII AICI).

Partida Aalborg - Steaua, programată joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate, în timp real, pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Singura problemă a antrenorului campionilor este legată de omul care va face cuplu alături de Sânmărtean în fața fundașilor, dar și de cine va evolua pe flancul stâng. În cazul în care Latovlevici va reveni în echipă, atunci Filip va juca la ”închidere”. Gâlcă mizează pe forma de moment a jucătorului, care a demonstrat că se simte foarte bine și în defensivă.

Dar, dacă Filip va juca tot pe ”stânga”, atunci în primul 11 va intra și Breeveld iar ”Lato” va lua loc, cel mai probabil, pe bancă.

Echipe probabile
Aalborg: Larsen - Dalsgaard, Blaabjerg, K. E. Petersen, Gorter - Bruhn, Risgard, R. Wurtz, N. Thomsen - A. Jacobsen, E. Enevoldsen
Rezerve: Christensen - Augustinussen, Helenius, Wichmann, Sorensen, Frederiksen, Borsting
Antrenor: Kent Nielsen

Steaua: Arlauskis - Luchin, Papp, Varela, Latovlevici - Sânmărtean, L. Filip - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keșeru
Rezerve: V. Cojocaru - Rîpă, N. Stanciu, Pîrvulescu, I. Neagu, Bourceanu, Breeveld
Antrenor: Costel Gâlcă

Clasamentul Grupei J

></p><p><strong>Etapa a 5-a (27 noiembrie):</strong> Aalborg - <span><strong>Steaua</strong></span>, Dinamo Kiev - Rio Ave</p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p><p> </p><p class=Explicaţie coloane:
Minut - Se introduce minutul la care s-a întâmplat evenimentul
Cod
Eveniment
- Se utilizează următoarele prescurtări:


Echipă / Jucător - 1 sau 2 dacă evenimentul ţine de echipă, şi numărul echipei + numărul tricoului jucătorului dacă evenimentul ţine de un jucător al echipei. Se completează cu valoarea 0 dacă evenimentul nu ţine de o echipă sau de un jucător.

 

Configuraţie echipe:

Echipă 1

Jucători echipă:

Echipă 2

Jucători echipă:

 

Arbitraj

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑