&SONDAJ Goluri de vis reușite de Alexis, Zlatan și Nani în etapa a 5-a! Care este golul săptămânii în UCL?



027 ноября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Goluri de vis reușite de Alexis, Zlatan și Nani în etapa a 5-a! Care este golul săptămânii în UCL?

Digi Sport vă prezintă cele mai spectaculoase 5 goluri marcate în etapa a 5-a a grupelor UEFA Champions League, o rundă care a stabilit încă o serie de echipe calificate în optimi (VIDEO).

S-au remarcat în această etapă jucătorii de super-clasă de pe continent, dar și un nume mai puțin cunoscut publicului larg, Hector Herrera, de la FC Porto. Mexicanul a marcat în minutul 56 al partidei de pe terenul lui BATE Borisov, pe care lusitanii au câștigat-o cu 3-0.

Cu un șut din afara careului a impresionat chilianul Alexis Sanchez, care a deschis scorul pentru Arsenal în partida cu Dortmund (2-0 VIDEO), în vreme ce experimentatul Nani (Sporting Lisabona) a ridiculizat apărarea lui Maribor înainte de a înscrie un gol deosebit.

Nu s-a lăsat mai prejos nici Zlatan Ibrahimovic! Deși Edinson Cavani a semnat o "dublă" pentru PSG în partida cu Ajax (3-1 VIDEO), suedezul a înscris cel mai frumos gol, cu un voleu surprinzător.

În fine, Lionel Messi nu putea lipsi din top, după "hattrick"-ul din partida cu APOEL Nicosia (VIDEO). Argentinianul a finalizat o pasă inteligentă a lui Dani Alves, cu un șut excelent plasat.

# Golul lui Hector Herrera (FC Porto)

# Golul lui Alexis Sanchez (Arsenal)

# Golul lui Zlatan Ibrahimovic (PSG)

# Golul lui Nani (Sporting Lisabona)

# Golul lui Lionel Messi (Barcelona)

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑