Nebunie la Manila! Boxerul Manny Pacquiao a fost întâmpinat ca un rege



027 ноября 2014
foto: kombat.ro

Nebunie la Manila! Mii de admiratori ai lui Manny Pacquiao s-au adunat pe străzile Capitalei filipineze pentru a-şi vedea favoritul. Pacquiao l-a învins săptămâna trecută într-o luptă la Macao pe Chris Algieri.

Pugilistul Manny Pacquiao a ajuns în ţara sa natală după victoria categorică obţinută în faţa lui Chris Algieri. Filipinezul a fost întâmpinat de mii de suporteri şi a făcut turul de onoare pe străzile din Manila.

Pacquiao şi-a apărat cu success titlul de campion mondial, versiunea WBO, la categoria semimijlocie, duminică, la Macao. Filipinezul şi-a dominat adversarul încă din primele runde şi l-a trimis la podea pe Algieri de şase ori pe parcursul celor 12 runde. Arbitrii - judecători l-au considerat în unanimitate câştigător pe Pacman.

Pacquiao negociază în continuare cu Floyd Mayweather pentru meciul aşteptat de toată lumea. Filipinezul i-a răspuns americanului după ce acesta a postat pe o reţea de socializare o poză de la lupta în care Pacquiao a pierdut în faţa lui Marquez.

Tatăl lui Mayweather a anunțat în luna septembrie că marele duel ar putea avea loc în 2015, cu o bursă de 200 milioane de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑