Benfica – Estoril 6-0. Gazdele au sărbătorit cu stil 111 ani de existenţă



028 февраля 2015

 

**VIDEO** Benfica – Estoril 6-0. Gazdele au sărbătorit cu stil 111 ani de existenţă

Benfica a sărbătorit în stil de campioană aniversarea a 111 ani de existenţă – a învins-o cu 6-0 pe Estoril şi s-a distanţat în clasament faţă de FC Porto.

Căpitanul Luisao a inaugurat festivităţile în minutul 16, când a reluat excelent cu capul din centrarea lui Pizzi.

Revenit după aproape o lună de absenţă, Nico Gaitan a fost aproape de unul dintre golurile campionatului un minut mai târziu, însă Kieszek a reţinut.

Nouă minute mai târziu, Salvio a reluat perfect din pasa brazilianului Lima pentru 2-0. Pizzi a majorat la 3 diferenţa cu mai puţin de 15 minute înainte de pauză cu golul meciului – şut superb de la limita careului.

Două minute mai tarziu, Jonas a marcat pentru 4-0 – fostul atacant al Valenciei a fost lansat de uruguayanul Maxi Pereira. Campioana a continuat demonstraţia şi în repriza secundă – Jonas a fost faultat în careu, iar Lima a marcat din penalty al 10-lea său gol al stagiunii.

Estoril a avut prima ocazie importantă în minutul 77 - Leo Bonatini a profitat de ieşirea la ofsaid greşită a lui Jardel, însă a trimis în bară. A marcat în schimb Benfica pentru 6-0 – Jonas a reuşit dubla după ce şutul lui Ola John a fost blocat.

Benfica (4-4-2): Artur - Pereira, Jardel, Luisao, Eliseu - Salvio, Pizzi (Talisca 67), Samaris (Cristante 85), Gaitan (Ola John 73) - Jonas, Lima

Antrenor: Jorge Jesus

Estoril (4-3-3): Kieszek - Mano, Miguel, Nascimento, Kakuba - Anderson, Amado (Cabrera 45), Taira - Seba, Kleber (Bonatini 65), Toze (Goncalves 76)

Antrenor: Jose Couceiro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑