2 foşti campioni ai Stelei vor să rezolve meciul cu Insulele Feroe: "Jocul meu e acelaşi" / "Voi ajuta cu goluri!"



028 марта 2015

 

**VIDEO** 2 foşti campioni ai Stelei vor să rezolve meciul cu Insulele Feroe:

România dispută al cincilea meci din preliminariile CE 2016, duminică, împotriva Insulelor Feroe. Partida se va desfăşura cu casa închisă pe stadionul "Ilie Oană", prima dispută în provincie, după 17 partide disputate în Capitală.

Doi foşti campioni al Stelei, Claudiu Keşeru şi Lucian Sânmărtean, vor să pună umărul la a patra victorie din această campanie.

"Pasele mele vor fi către cine va fi acolo când voi juca. De aceea este domnul antrenor de faţă. Eu trebuie să-mi fac datoria pentru care am fost convocat şi nimic mai mult.

Jocul meu nu suferă niciun pic de modificare, chiar dacă m-am transferat. Dorinţa de a reveni între tricolori va fi mereu. Pasele mele se vor adresa oricărui jucător care va ajunge în careu", a declarat mijlocaşul de 35 de ani.

Atacantul de 28 de ani de la Al Gharafa are trei goluri marcate în 3 prezenţe la echipa naţională. De la plecarea în Qatar, vârful are deja 7 reuşite în primele 6 meciuri.

"Eu mă simt pregătit să încep ca titular. De aceea suntem toţi aici, să-i arătăm antrenorului că putem juca. Îmi doresc să ajut echipa naţională cu goluri, cu evoluţii, cu pase de gol. Fiecare meci are adevărul lui, iar ceea ce se va întâmpla mâine va fi o altă istorie", a remarcat Keşeru.

România - Insulele Feroe se joacă duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești. Imediat după fluierul final, meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, iar fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe site-ul www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑