Gareth Bale, dublă şi pasă decisivă în Israel - Ţara Galilor! Capitolul la care l-a depăşit pe Ian Rush



028 марта 2015

 

**VIDEO** Gareth Bale, dublă şi pasă decisivă în Israel - Ţara Galilor! Capitolul la care l-a depăşit pe Ian Rush

Gareth Bale a depăşit forma slabă pe care a avut-o la Real Madrid, în ultima perioadă, în care a fost contestat de fanii "galacticilor", care i-au atacat maşina, după derby-ul pierdut pe Camp Nou, 1-2.

Jucătorul de 25 de ani a fost decisiv în meciul din preliminariile CE 2016 dintre Israel şi Ţara Galilor. Bale a marcat o dublă şi a dat un assist în primele 50 de minute ale partidei.

În prelungirile primei reprize, oaspeţii au deschis scorul după o fază tipic britanică: portarul Hennessey a degajat un balon până spre careul gazdelor, fostul jucător de la Spurs i-a pasat cu capul lui Ramsey, care l-a învins pe Marciano tot cu o lovitură de cap.

Imediat după pauză, Gareth a trecut la finalizare: a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului, la colţul scurt, şi a marcat al treilea gol din această campanie. În minutul 77, fotbalistul a înscris din nou, de data aceasta după o pasă a lui Ramsey. 

Bale a devenit galezul cu cele mai multe goluri marcate în preliminariile Campionatelor Europene (9), depăşindu-l pe legendarul Ian Rush (7). Mai mult, a devenit singurul galez cu două duble în campaniile care duc la Europene, după cea din meciul cu Andorra. 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑