Dacia Chişinău nu a reuşit să învingă formaţia FC Costuleni în prima etapă din Divizia Naţională



028 июля 2014
FOTO: uefa.com

Dacia Chişinău nu a reuşit să învingă FC Costuleni în prima etapă din Divizia Naţională. Echipa antrenată de Dejan Vukicevic a remizat cu formaţia pregătită de Laurenţiu Tudor, scor 1-1.

Dacia a început mai bine partida cu FC Costuleni din prima etapă a Diviziei Naţionale şi deja în primele 15 minute a avut prima mare ocazie. Marian Stoleru a şutat puternic din interiorul careului, însă balonul a nimerit transversala. Lupii-galbeni au reuşit să deschidă scorul în minutul 34, prin Ibrahima Camara.

"Cred că am pierdut două puncte. Am condus cu 1-0, însă în repriza a doua am jucat mai slab. În prima parte a meciului am creat mai multe ocazii şi chiar am avut o transversală", a declarat antrenorul Daciei, Dejan Vukicevic.

Imediat după pauză, FC Costuleni a egalat prin Vasile Soltan.

FC Costuleni a putut obţine victoria în prelungiri, însă Scripcenco a trimis balonul puţin pe lângă poarta apărată de Alexandru Oprea.

"Pentru noi a fost important să începe campionatul cu un rezultat pozitiv. Dacă am obţinut acest rezultat cu o aşa o echipă înseamnă că am făcut o treabă bună. Acest punct este binemeritat", a declart căpitanul FC Costuleni, Stanislav Luca.

În alte două meciuri jucate duminică, Veris a surclasat în deplasare Dinamo-Auto cu un categoric 5-0. Viorel Frunză a marcat un hat-trick, iar celelalte două goluri pentru formaţia din Chişinău le-au înscris Dan Pîsla şi Denis Calincov.

Tot duminică, Zaria a obţinut prima victorie sub noua denumire, scor 1-0, cu Academia. În primele două meciuri ale etapei, Sheriff a învins FC Tiraspol cu 2-1, iar Milsami a remizat cu debutanta Diviziei Naţionale, Saxan, scor 1-1. Zimbru a fost liberă în prima etapă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑