Moldoveanul Andrian Mardare a câştigat medalia de bronz la Mondialul de atletism printre juniori din SUA



028 июля 2014

 

Performanţă incredibilă pentru atleţii moldoveni. Andrian Mardare a cucerit medalia de bronz la aruncarea suliţei la Campionatul Mondial de atletism printre juniori care s-a desfăşurat în Statele Unite.

Andrian Mardare, în vârstă de doar 19 ani s-a clasat pe locul trei în finala probei aruncarea suliţiei. Acesta a obţinut un rezultat de 72,81 metri şi a fost devansat doar de letonul Gatis Cakss, care a devenit campion mondial, cu un rezultat de 74,04 şi de Matija Muhar, din Slovenia, care s-a clasat pe doi.

Mardare a avut toate şansele de a câştiga medalia de aur. Acesta însă nu a mai putut repeta performanţa din calificările competiţiei, unde a reuşit să arunce suliţa la 74,46 metri - cel mai bun rezultat al turneului american.

La Mondialul de atletism din oraşul Eugene, Moldova a fost reprezentată de trei sportivi. Un alt rezultat notabil l-a obţinut Nicolae Ceban, locul 11 la aruncarea discului, iar Mihaela Tacu s-a accidentat şi nu a putut trece de calificările probei aruncarea suliţei la feminin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑