Atletico Madrid a mai realizat un transfer de marcă în acest intersezon. Vezi despre cine este vorba



028 июля 2014
foto: w00den-sp00n.deviantart.com

Atletico Madrid a mai realizat un transfer de marcă în acest intersezon. Campioana Spaniei l-a achiziţionat de la Real Sociedad pe mijlocaşul naţionalei Franţei, Antoine Griezmannn.

Real Sociedad a anunțat pe site-ul oficial că s-a înțeles cu Atletico Madrid în privința transferului lui Antoine Griezmann. Francezul a efectuat vizita medicală şi va semna în zilele următoare un contract cu gruparea de pe Vicente Calderon.

Bascii n-au anunțat detaliile tranzacției, însă presa din Spania scrie că suma de transfer s-ar ridica la aproximativ 30 de milioane de euro.

În această vară, Griezmann a mai fost dorit de AS Monaco și Tottenham. Mijlocaşul francez a marcat 16 goluri în 35 de meciuri în sezonul trecut din campionatul Spaniei. Griezmann a jucat la Real Sociedad din 2009. În acest an, fotbalistul a evoluat cu naţionala Franţei la Campionatul Mondial din Brazilia, unde a ajuns până în sferturile de finală.

Atletico va semna în următoarele zile şi cu argentinianul Cristian Ansaldi, de la Zenit Sank-Petersburg.

Până acum, cel mai răsunător nume adus de Atletico după câștigarea titlului este Mario Mandzukic, atacantul croat venit de la Bayern Munchen pentru 22 de milioane de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑