Papp n-ar spune nu ofertei de la Steaua: ”Depinde de ofertă și de condițiile în care vin acolo”



028 июля 2014

 

**VIDEO** Papp n-ar spune nu ofertei de la Steaua: ”Depinde de ofertă și de condițiile în care vin acolo”

Paul Papp a dezvăluit la Digi Sport că ar fi tentat de un transfer la Steaua, mai ales că ar avea șansa de a juca în Champions League, că are două oferte din Serie B și că așteaptă un semn de la impresar.

Paul Papp mai are trei ani de contract cu italienii de la Chievo, dar în acest moment nu reprezintă o soluție la titularizare în viziunea antrenorului Eugenio Corini, după propria-i declarație. Internaționalul român, în vârstă de 24 de ani, a spus, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, de la Digi Sport, că nu duce lipsă de oferte, unele chiar din Serie B.

”Am auzit și eu din presă despre interesul celor de la Steaua, dar eu n-am discutat cu nimeni de acolo. Știu de la impresar că cei de la Chievo i-au dat actele pentru un alt club, este vorba despre un împrumut, dar nu știu echipa, încă. Aștept să mă sune.

Eu mi-am dorit să fiu împrumutat, pentru că nu mi-am dorit să mai stau pe bară. Repet, nu știu nimic despre Steaua. Eu nu spun nu niciodată, dar depinde și de oferta pe care mi-o fac și în ce condiții vin acolo.

N-am vorbit cu nimeni de la Steaua, nici cu Sânmărtean, nici cu Stanciu, pe care-i știu de la FC Vaslui. Ar conta și faptul că aș avea posibilitatea de a evolua în Champions League, dar, repet, este prematur să vorbim”, a spus Papp la Digi Sport.

Chestionat dacă i-ar conveni să evolueze pe postul de fundaș dreapta, acolo unde Steaua suferă - de altfel, steliștii sunt în negocieri avansate și cu Luchin -, Papp a replicat, tot la ”Digi Sport Special”:

”Și la Astra am arătat că pot juca fundaș dreapta, sigur în limitele mele pentru acest post. Eu evoluez acolo unde mă pune antrenorul și încerc să o fac cât mai bine.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑