Chris Froome, de neoprit! După ce a câştigat Turul Franţei vrea să ia aurul şi la cel al Spaniei



028 июля 2015

 

Chris Froome nu se opreşte după ce a câştigat Turul Franţei! Ciclistul din Marea Britanie a declarat că şi-ar dori să participe şi în Turul Spaniei.

Ciclistul britanic al echipei Sky, Chris Froome, recent câştigător al Turului Franţei, a declarat, că se gândeşte la posibilitatea de a lua startul în Vuelta. Conducerea echipei Sky a confirmat că Froome ar putea câştiga şi acest Mare Tur.

"De ce nu? Dorinţa şi pofta de victorie contează cel mai mult. Nu e nevoie de talent acolo. Cred că trebuie de muncit foarte mult pentru a înţelege ce înseamnă să câştigi. Consider că putem să continuăm", a spus ciclistul.

Chris Froome a câştigat, duminică, pentru a doua oară în carieră Turul Franţei. Acesta s-a impus în ediţia cu numărul 102 în faţa rutierilor formaţiei Movistar, columbianul Nairo Quintana şi spaniolul Alejandro Valverde. Froome, în vârstă de 30 de ani, a mai câştigat Marea Buclă în 2013.

Rutierul britanic s-a clasat de două ori pe locul secund în Vuelta, în 2011 şi 2014. Ediţia din acest an a Turului Spaniei va avea loc în perioada 22 august - 13 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑