Astra Giurgiu a debutat cu o remiză în Liga Campionilor



028 июля 2016
FOTO: bunaziuafagaras.info
Formația de pe malul Dunării a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu FC Copenhaga din turul trei preliminar. Campioana României a deschis scorul după doar șapte minute de la începutul meciului prin Felipe Teixeira. Oaspeții au reușit să egaleze la mijlocul reprizei secunde prin golul marcat de Thomas Delaney.
Fenerbahce Istanbul a făcut un mic pas spre calificare în play-off-ul Ligii Campionilor. Gruparea turcă a învins acasă AS Monaco, dar doar cu 2-1. În minutul 29, nigerianul Emmanuel Emenike a deschis scorul, iar peste patru minute Radamel Falcao a egalat. Pentru vedeta columbiană, acesta a fost primul gol marcat într-un meci oficial după o pauză de aproape un an. În repriza secundă Emenike a marcat golul victoriei gazdelor, trecându-și în cont dubla.
FC Astana a scăpat printre degete victoria în partida cu Celtic Glasgow. Echipa kazahă a condus până în minutul 78, atunci când formația scoțiană a reușit să egaleze. Meciul de la Astana s-a încheiat astfel cu 1-1.
Fosta adversară a lui Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar, Hapoel Beer Sheva, a remizat aseară în deplasare la Pireu, cu Olympiakos, scor 0-0.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑