Spectacol total în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor! Dortmund și Real Madrid, scor 2 - 2



028 сентября 2016
Foto: in.com
Spectacol total în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor! Cea mai așteptată partidă a serii, cea dintre Borussia Dortmund și Real Madrid s-a terminat la egalitate, scor 2-2.
"Galacticii" au ajuns în avantaj în minutul 17 datorită golului marcat de Cristiano Ronaldo, însă nemții au replicat pe final de repriză prin Pierre-Emerick Aubameyang, care a stabilit rezultatul pauzei.
Real a preluat conducerea în minutul 68, când a înscris Raphael Varane. Borussia nu a renunțat și a obținut un punct în meciul cu formația madrilenă. Introdus în teren în repriza secundă, Andre Schurrle a restabilit echilibrul, din nou pe final de repriză, cu 3 minute până la final.
Tot în grupa F, Sporting Lisabona s-a impus lejer în fața echipei poloneze Legia Varșovia, scor 2-0.
Juventus Torino n-a întâlnit mari probleme în partida din deplasare cu Dinamo Zagreb. Italienii au câștigat cu un scor categoric: 4-0.
Într-un alt duel din grupa H, Sevilla a învins la limită cu 1-0 formația Olympique Lyon, gazdele mai ratând și un penalty.
Meciurile din grupa G s-au încheiat cu rezultate identice cu cele din grupa H. FC Copenhaga a spulberat cu 4-0 pe FC Brugge, în timp ce debutanta competiției, Leicester City, a obținut a doua victorie: 1-0 cu FC Porto.
În grupa E, ȚSKA Moscova a pierdut cu 0-1, acasă, meciul cu Tottenham Hotspur, iar disputa dintre AS Monaco și Bayer Leverkusen s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑