VfL Wolfsburg - Everton 0-2. Englezii sunt calificaţi în primăvara europeană



028 ноября 2014

 

**VIDEO** VfL Wolfsburg - Everton 0-2. Englezii sunt calificaţi în primăvara europeană

Wolfsburg a dominat clar derby-ul grupei H din Europa League cu Everton, dar nu a reuşit să-l învingă nici măcar o dată pe Tim Howard. În Germania, englezii au dat primul avertisment după 13 minute, când francezul Distin a ţintit bara transversală.

A doua clasată din Bundesliga a replicat prin Hunt - şut violent, respins de goalkeeper-ul oaspeţilor. La mijlocul primei reprize, Perisic a marcat pentru gazde, însă golul a fost anulat incorect pentru ofsaid.

În minutul 43, oamenii lui Roberto Martinez au dat lovitura. Lukaku a scăpat singur spre poartă şi l-a învins pe Benaglio, după o cursă de 50 de metri. Putea fi 2-0 pentru Everton, la un sfert de oră după reluare, însă McGeady a ratat incredibil.

Aeelaşi Perisic a şutat apoi în bara porţii adverse. Britanicii au punctat decisiv cu un sfert de oră înainte de final, prin belgianul Mirallas, tot la capătul unui contraatac.

Germanii au pierdut, deşi au trimis 25 de şuturi spre poartă şi au nevoie de un egal în deplasarea cu Lille, din ultima etapă, ca să prindă primăvara europeană. Trupa de pe Goodison Park este calificată deja.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑