Accidentarea îi afectează și cota! Rusescu a căzut din topul golgheterilor UEL, unde lider este Alan (Salzburg)



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Accidentarea îi afectează și cota! Rusescu a căzut din topul golgheterilor UEL, unde lider este Alan (Salzburg)

Raul Rusescu a fost accidentat serios în campionatul României, în duelul Stelei de la Târgu Mureș, iar efectele sunt dintre cele mai nefericite pentru fostul golgheter al Ligii 1.

Cel mai bun marcator al Stelei în Europa nu se mai află în prim-plan în topul marcatorilor din UEL. Cu 5 reușite la activ, Rusescu se afla pe locul 1 în topul golgheterilor înainte de etapa a 5-a, în care Steaua s-a recunoscut învinsă la Aalborg, scor 0-1 (VIDEO).

După terminarea partidelor, Ruse a rămas cu 5 goluri, dar alți șase fotbaliști au atins aceeași bornă, iar brazilianul Alan, de la FC Salzburg, a ajuns la 6 goluri în grupele competiției și este lider solitar în top.

Rusescu, care n-a mai jucat pentru Steaua de pe 26 octombrie, trebuie să lupte pentru poziția sa în ierarhia golgheterilor cu jucători consacrați, dar și cu tineri foarte promițători. 5 goluri au mai marcat Soriano (Salzburg), Lafata (Sparta), Kramaric (HNK Rijeka), Kane (Tottenham), Demba Ba (Beșiktaș) și Athanasiadis (PAOK). Croatul Kramaric, fotbalist dorit de Juventus, a înscris de trei ori din penalty, Demba Ba de două ori, iar Rusescu o singură dată de la punctul cu var, în meciul tur disputat contra lui Aalborg (VIDEO). În urma acestora se află doi jucători cu 4 reușite: Hoarau (YB Berna) și Claudiu Keșeru.

Deși șansele lui Rusescu de a deveni golgheterul competiției depind strict de evoluția și de calificarea Stelei în primăvara europeană, faptul că acesta nu mai poate adăuga reușite în dreptul numelui său îi afectează într-o oarecare măsură cota în fotbalul european, unde alți jucători acumulează cu fiecare etapă scursă statistici din ce în ce mai bune, în vreme ce "Pufulete" încă se reface după operația la pomete.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑