Keșeru a oferit imaginea serii după etapa de Europa League. Colegii l-au consolat în vestiar după meci



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Keșeru a oferit imaginea serii după etapa de Europa League. Colegii l-au consolat în vestiar după meci

Claudiu Keșeru (27 de ani) nu a mai fost salvatorul Stelei și în etapa a 5-a a grupelor UEFA Europa League, când roș-albaștrii s-au recunoscut învinși pe terenul lui Aalborg, scor 0-1 (VIDEO).

Campioana nu a jucat deloc rău în Danemarca, pe un teren greu, iar ocaziile au curs la poarta lui Larsen. Din păcate, însă, golgheterul Stelei, Claudiu Keșeru, a irosit nu mai puțin de 8 ocazii importante de gol, el fiind cel care a finalizat aproape toate atacurile echipei (VIDEO). Cea mai mare șansă a avut-o chiar la ultima fază a partidei!

După o centrare impecabilă a lui Sânmărtean, în minutul 90+4, Keșeru a reluat din plonjon, cu o lovitură de cap, dar balonul s-a scurs alături. Atacantul bihorean a făcut o adevărată criză de nervi după această nouă ratare, care a refuzat Stelei un punct mai mult decât meritat.

Imediat după ce a finalizat dezamăgitor, Keșeru s-a rostogolit disperat pe iarba din Aalborg, nereușind să înțeleagă cum a putut avea atât de mult ghinion într-o seară în care steliștii ar fi putut sărbători calificarea în "16"-imile UEL. După meci, fanii au încercat să-l încurajeze pe Keșeru, care a avut parte și de sprijinul colegilor, în vestiar. Aceștia au simțit momentul delicat prin care trece golgheterul echipei și l-au asigurat că nu este singurul responsabil pentru eșecul din nord.

Jucătorii au discutat și l-au convins pe Keșeru că nu este totul pierdut, având în vedere că Steaua mai are șanse de calificare, cu o victorie în fața lui Dinamo Kiev și un pas greșit al lui Aalborg în Portugalia, cu Rio Ave. Acesta le-a mulțumit pentru încurajări și a promis că se va revanșa la partidele viitoare, atât în UEFA Europa League, cât și în campionat.

4 goluri a marcat Keșeru în acest sezon al grupelor UEFA Europa League

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑