Loviturile primite de Latovlevici. Ajuns rezervă la Steaua, fundașul nu mai e ofertat de cluburile străine



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Loviturile primite de Latovlevici. Ajuns rezervă la Steaua, fundașul nu mai e ofertat de cluburile străine

Iasmin Latovlevici și-a pierdut locul de titular la Steaua, în condițiile în care înlocuitorul său, Lucian Filip, nu este fundaș stânga de meserie. În plus, internaționalul român a ratat, în doar câteva luni un transfer ce părea ca și parafat în vară.

Steaua a pierdut partida din Danemarca, contra celor de la Aalborg, 0-1 (DETALII AICI și VIDEO) și mai are șanse destul de mici de calificare în primăvara UEFA Europa League. La fel ca în ultimele partide, Costel Gâlcă a mizat tot pe Filip pe flancul stâng și a preferat, din nou, să-l lase rezervă pe Iasmin Latovlevici.

De fapt, internaționalul român, în vârstă de 28 de ani, este în cădere liberă după ce în urmă cu două sezoane era cotat printre cei mai buni jucători de bandă din estul Europei.

Chiar și în vară cota lui ”Lato” mai era una bună, Dinamo Zagreb fiind atunci aproape să-l transfere. Numai că discuțiile s-au sistat după ”dubla” Stelei cu Ludogorets și nici nu s-au mai reluat.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Antrenorul croaților, Zoran Mamic, a detaliat pe marginea acestui subiect, dar și despre interesul față de Mățel, la finalul partidei Astra - Dinamo Zagreb 1-0 (DETALII AICI și VIDEO).

”În trecut, am fost interesați de amândoi. Latovlevici însă nu mai este în atenția noastră. Mățel, poate, dar nu știm adevărata situație a lui de la Astra. Vom vedea la iarnă”, a spus Mamic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑