Dănciulescu nu se supără dacă va fi înlocuit cu Mircea Rednic la Dinamo: ”El e cel mai bun antrenor!”



028 ноября 2014

Dănciulescu nu se supără dacă va fi înlocuit cu Mircea Rednic la Dinamo: **”El e cel mai bun antrenor!”**

Ionel Dănciulescu spune că nu știe nimic despre viitorul băncii tehnice de la Dinamo, că este un simplu angajat, dar vorbește în termeni laudativi despre Mircea Rednic.

Dinamo va juca duminică, de la ora 20:30, cu Petrolul în ”Ștefan cel Mare”, acesta fiind primul meci al lui Ionel Dănciulescu ca tehnician al roș-albilor.

”Emoții n-am avut nici la Mediaș, n-am nici acum. Am mare încredere în acești băieți, sunt încrezător în ceea ce pot arăta ei. O să vedeți un Dinamo puternic, un Dinamo care, chiar dacă va pierde, o va face prin luptă, sacrificiu și prin dăruire până la epuizare”, a spus Dănciulescu, la conferința de presă oficială dinaintea partidei.

Chestionat cum comentează zvonul potrivit căruia Mircea Rednic are șanse să revină la Dinamo, fostul atacant a replicat:

”Eu nu știu nimic, sunt un angajat al clubului, am fost solicitat, încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Dacă va veni nea Mircea, nu e nicio problemă. Este cel mai bun antrenor cu care am lucrat până acum, dar decizia aparține șefilor.

Pentru mine, cel mai important lucru este să nu păcălesc Dinamo, cum nu am făcut-o niciodată și să ies cu fruntea sus, așa cum am ieșit mereu.

La mine, e o chestie de interimat, important este să termin cu bine aceste trei meciuri, să adunăm cât mai multe puncte și să calificăm echipa în Cupa Ligii.

Poate să vine orice antrenor, mai ales că eu n-am nici licența PRO”, a conchis Dănciulescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑