Chiar și Keșeru poate fi bătut! Cum a ratat Kuca, n-a făcut-o nimeni în etapa de Europa League



028 ноября 2014

 

**VIDEO** Chiar și Keșeru poate fi bătut! Cum a ratat Kuca, n-a făcut-o nimeni în etapa de Europa League

Estoril Praia și PSV Eindhoven au avut nevoie de două zile pentru a termina meciul direct din etapa a cincea a fazei grupelor în Europa League. Prima repriză s-a jucat joi seara, iar a doua vineri după-amiază. Partida s-a întrerupt după primele 45 de minute și a fost ulterior suspendată din cauza ploii torențiale. S-a terminat 3-3, după ce la pauză gazdele conduceau cu 3-2.

Vineri, când s-a disputat repriza secundă, n-au mai fost la fel de multe goluri precum în seara precedentă, dar am asistat la ratarea etapei, cu siguranță. Chiar și Keșeru, care a irosit mai multe șanse mari de gol în Aalborg – Steaua, pălește în fața fazei al cărei erou negativ a fost Kuca.

În minutul 86 al meciului de la Estoril, când tabela arăta scorul de 3-3, Toze a încercat să șuteze din vole, din interiorul careului, de pe dreapta, dar a lovit balonul greșit. Din fericire pentru echipa sa, acesta s-a dus spre Kuca, care însă n-a reușit să lovească cu capul și să marcheze, având toată poarta în față, la singur, la 4 metri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑