Demonstrații de tenis! Prima ediție a IPTL a adus o mulțime de vedete la start



028 ноября 2014

**VIDEO** Demonstrații de tenis! Prima ediție a IPTL a adus o mulțime de vedete la start

International Premier Tennis League a început în cursul zilei de vineri, iar echipele participante la acest concurs sunt în număr de 4.

Duelurile se duc una împotriva celeilalte, iar competiția va dura până pe 8 decembrie. Fiecare confruntare constă în cinci seturi, jucate după cum urmează: unul la simplu masculin, unul la simplu feminin, unul pentru dublu masculin, dublu mixt și meciul legendelor.

În ziua inaugurală au avut loc două meciuri - în total 10 seturi de tenis spectacol pentru iubitorii sportului alb.

India - Singapore 26-16

Disputată într-un sistem inedit - cu cinci meciuri de câte un set, întrecerea aduce laolaltă jucători de top din circuitul WTA şi ATP, dar şi foste glorii.

Singapore s-a impus doar la dublu masculin. Berdych şi Kyrgios au învins cu 6-2 perechea Bopanna- Monfils. Francezul şi-a luat revanşa la simplu, unde a câştigat cu 6-1 în faţa lui Lleyton Hewitt. Cea mai categorică victorie a fost obţinută de Ana Ivanovic. Reprezentanta Indiei s-a impus cu 6-0 în faţa Danielei Hantuchova. Patrick Rafter, dublu campion la US Open, şi Fabrice Santoro au punctat la impresia artistică.

Filipine - Emiratele Arabe Unite 24-29

Echipa Emiratelor Arabe Unite a avut parte de nişte dueluri mult mai echilibrate cu filipinezii de la Manila Mavericks.

În duelul legendelor, Goran Ivanisevic l-a învins la limită pe Carlos Moya. Cuplul Cilic-Zimonjic a trecut cu 6-4 de Huey-Tsonga, în timp ce la dublu mixt Andy Murray și Maria Sharapova au pierdut în faţa perechii Mladenovic-Zimonjic.

Ocupanta locului 2 WTA şi-a luat revanşa în faţa Kristinei Mladenovic, pe care a învins-o la simplu, dar Murray a pierdut din nou în ultimul meci al zilei, la tie-break, împotriva lui Marin Cilic.

Sâmbătă, de la ora 10:00, în direct la Digi Sport 2, echipa Emiratelor Arabe Unite va înfrunta Singapore Slammers. De la ora 13.30, India Aces se va afla faţă în faţă cu Manila Mavericks.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑