Rădoi trebuie să rezolve o problemă în defensivă. Cu sau fără Guilherme, în meciul de duminică, împotriva liderului



028 ноября 2015

Rădoi trebuie să rezolve o problemă în defensivă. **Cu sau fără Guilherme,** în meciul de duminică, împotriva liderului

Steaua joacă duminică la Pitești împotriva liderului Ligii 1, Astra, și Mirel Rădoi trebuie să rezolve o dilemă, până la ora meciului. Cu sau fără Guilherme? Aceasta este întrebarea la care tehnicianul campioanei trebuie să răspundă. Patronul a cerut ca brazilianul să nu mai joace, după derby-ul cu Dinamo, antrenorul nu prea are alte soluții pentru banda stângă.

Gigi Becali s-a supărat pe Guilherme și a declarat că nu mai vrea să-l vadă pe teren în tricoul Stelei, dar Rădoi nu are o variantă sigură de fundaș stânga. Poate improviza, riscând, sau poate miza mai departe pe fotbalistul venit de la Petrolul, în ciuda dorinței patronului.

Fără Guilherme pe teren, Rădoi poate încerca să joace în bandă cu Toșca, acesta jucând fundaș stânga la Viitorul, înainte de a ajunge la Steaua. Situație în care, în locul său în centru fie va fi titularizat Carp, fie Filip, ultimul, mijlocaș defensiv de meserie. Variantele sunt riscante, în condițiile în care Carp a fost destul de nesigur atunci când a jucat, iar Filip n-a strălucit nici el în momentele în care a apărut, foarte rar, în centrul defensivei.

Pentru Rădoi o variantă ar mai fi și folosirea lui Filip ca fundaș stânga, în ciuda faptului că acesta nu excelează la capitolul viteză, dar dacă va ține cont de indicațiile patronului, și Guilherme nu va fi pe teren, atunci soluția va fi clar una riscantă. Fie o improvizație, fie cu Toșca în bandă și Carp în centru, contra Astrei alegerea va fi una deloc liniștitoare.

Steaua cu Guilherme: Niță – Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme – L. Filip, Tahar – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade

Steaua fără Guilherme: Niță – Rîpă, Varela, Carp, Toșca – L. Filip, Tahar – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade

Steaua – Astra se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe  m.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑