La Pitești, se dă cu var în așteptarea Stelei. Rezistă gazonul, după trei zile de ploaie?



028 ноября 2015

 

**VIDEO** La Pitești, se dă cu var în așteptarea Stelei. Rezistă gazonul, după trei zile de ploaie?

Steaua joacă duminică la Pitești meciul cu Astra, considerat pe teren propriu, și organizatorii au o grijă în plus, după ploile căzute pe malul Argeșului în ultimele trei zile. Ultimele pregătiri la stadion sunt în toi, sâmbătă încă se mai dădea cu var, dar cea mai mare temere e legată de gazon.

La Pitești a plouat aproape continuu în ultimele trei zile, hidrologii emițând chiar și o atenționare cod portocaliu de inundații, iar starea gazonului e acum principala preocupare a organizatorilor partidei Steaua – Astra. Sâmbătă la prânz se scotea apa de pe teren cu un furtul special, tras de doi oameni, speranțele gazdelor fiind să nu mai plouă până duminică seara.

La arena Nicolae Dobrin, se dădea cu var, pe pereții cabinelor comentatorilor tv, se ștergeaus caunele și se făceau teste cu tabela electronică. Organziatorii spun că au vândut toate biletele și că tribunele vor fi pline la startul partidei.

Steaua – Astra se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe  m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑