Chindia - CSM Rm. Vâlcea 0-2. A 4-a victorie consecutivă pentru oaspeți



028 ноября 2015

**VIDEO** Chindia - CSM Rm. Vâlcea 0-2. A 4-a victorie consecutivă pentru oaspeți

Cu o etapă înainte de pauza de iarnă, CSM Rm. Vâlcea a reuşit să-şi păstreze poziţia de lider în clasamentul seriei a doua din liga secundă după victoria de la Târgovişte.

Într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, oltenii au deschis scorul în prelungirile primei reprize, prin Luduşan (46). Chindia era la doar trei puncte în spatele vâlcenilor înainte de această rundă şi a reacţionat în repriza secundă: Stoica a şutat peste poartă (63), iar Cherchez a ratat şi el dintr-o poziţie foarte bună (73).

Misiunea gazdelor de a reveni în meci a fost uşurată şi de nigerianul Nwabueze, eliminat pe final (80). La puţin timp după, Chindia a avut o triplă ocazie: Vătavu, Cherchez şi Anton au fost blocaţi la aceeaşi fază (81). Finalul a fost dramatic: pe contraatac, Voinea a ratat singur cu Meilă (86), iar la cealaltă poartă, Geantă a respins în corner la şutul lui Mihai (87).

Tot pe contraatac, oaspeţii au închis meciul: marcatorul primului gol, Luduşan i-a pasat lui Neagoe care a făcut 2-0 pentru CSM Râmnicu Vâlcea (90). Echipa lui Alexandru Pelici are 4 victorii consecutive, în timp ce Chindia suferă primul eşec de pe teren propriu, în ultimele două luni, după ce câştigase precedentele 6 partide de acasă.

ECHIPELE DE START:

Chindia: Meila - Martac, Vătavu, Cornel Dinu, Pătru, Voinea, Neniță, C. Anton, G. Stoica, Cherchez, Daniel Popa

Antrenor: Nicolae Croitoru

CSM Rm. Vâlcea: Geantă - O. Vasile, Staicu, B. Geantă, Andrei Marin, Ludușan, I. Stoica, Samson, Pîrvulescu, Neagoe, Voinea

Antrenor: Alexandru Pelici

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑