Final de drum pentru Radu Albot la Turneul Campionilor Challenger: A ratat sansa de a cuceri titlul si cele 91 de mii de dolari



028 ноября 2015

Final de drum pentru Radu Albot la Turneul Campionilor Challenger. Tenismanul moldovean a pierdut in doua seturi meciul cu brazilianul Guilherme Clezar. Albot a ratat, astfel, sansa de a cuceri titlul si cele 91 de mii de dolari.

 

Radu Albot a inceput bine ultimul meci din grupa si a castigat primul game in fata favoritului gazdelor, brazilianului Guilherme Clezar. In continuare, insa, tenismanul sudamerican, clasat cu 66 de pozitii mai slab decat moldoveanul in topul mondial, a evoluat din ce in ce mai bine.

 

Clezar a castigat setul cu 6 la 2. Dupa pauza, Albot a jucat mai agresiv si a tinut partida echilibrata pana la scorul de 3 la 3. Totusi, brazilianul, sustinut de publicul din Sao Paulo, a fortat castigarea setului secund si a reusit sa-l incheie victorios, scor 6 la 4. 

 

Guilherme Clezar s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor Challenger, iar Radu Albot a parasit competitia cu un castig de 6 mii 300 de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑