Pandurii Targu-Jiu ataca titlul: a castigat meciul de acasa cu formatia Concordia Chiajna si a urcat provizoriu pe locul doi - VIDEO



028 ноября 2015

Pandurii Targu-Jiu continua sa impresioneze in Campionatul Romaniei. Echipa antrenata de Edi Iordanescu a castigat meciul de acasa cu formatia Concordia Chiajna, scor 2 la 0. Pandurii au urcat provizoriu pe locul secund in Liga 1.

 

Pandurii continua sa fie neinvinsi pe teren propriu, in acest sezon. In partida de aseara, in fata celor de la Concordia, echipa a jucat cu pofta in atac si a trecut in cateva randuri pe langa gol. Pe finalul primei reprize, gazdele au si marcat. Mihai Radut a deschis scorul cu un sut frumos din lovitura libera. 

 

Si in repriza secunda, ploaia i-a incurcat mai mult pe oaspeti sa joace fotbal, in timp ce Pandurii au continuat sa insiste in atac. In minutul 67, acelasi Radut a obtinut un penalty, iar Ioan Hora a transformat lovitura. Pandurii s-au impus in fata Concordiei cu 2 la 0. Echipa din Targu-Jiu a urcat provizoriu pe locul secund in Campionatul Romaniei, cu 36 de puncte. Viitorul Constanta are cu 3 puncte mai putin, insa si un meci rezerva. Liderul Astra Giurgiu are 37 de puncte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑