Spectacol la celebrul Raliu din Monza. Rossi, Cairoli şi Neuville au dat startul cursei



028 ноября 2015
Foto: derapate.allaguida.it

Spectacol de zile mari la ediţia a 36-a a celebrului Raliu din Monza. Vedetele din sporturile cu motor, printre care Valentino Rossi, Tony Cairoli şi Thierry Neuville au dat startul cursei din Italia. Ultimul a participă pentru prima dată la această competiţie.

"Sunt foarte fericit, pentru că echipa a pregătit totul şi pentru că am fost invitat la această competiţie. Particip pentru prima dată. Ştiu că mai evoluează şi Valentino Rossi, dar şi mulţi alţi campioni. Sper să primesc plăcere de la acest eveniment şi să dau tot ce am mai bun", a spus pilotul Thierry Neuville.

În prima etapă, cel mai rapid a fost multiplul campion mondial la motocros, Tony Cairoli. Acesta a fost urmat de Alessandro Perico şi Thierry Neuville, în timp ce Valentino Rossi s-a clasat abia pe locul cinci.

Până la sfârşitul primei zile a Raliului de la Monza, Valentino Rossi a avut o revenire spectaculoasă, ajungând pe locul doi, fiind la 1,6 secunde distanţă de liderul Thierry Neuville. Podiumul a fost completat de Tony Cairoli.

Raliul de la Monza se va încheia duminică. În 2014, această cursă a fost câştigată de Robert Kubica.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑