PSG - Troyes 4-1. A noua victorie la rând în Ligue 1 și record pentru Ibrahimovic



028 ноября 2015

PSG - Troyes 4-1. A noua victorie la rând în Ligue 1 și **record pentru Ibrahimovic**

Meciul dintre prima și ultima clasată din Ligue 1 s-a încheiat cu victoria logică a celor de la PSG, 4-1 pe teren propriu cu Troyes.

În semn de solidaritate cu victimele atentatelor din 13 noiembrie, s-a intonat La Marseillaise și s-a ținut un moment de reculegere pe Parc des Princes (foto), înaintea de debutul partidei care a fost transmisă de Digi Sport 3.

> </p><p>Echilibrul s-a rupt după 20 de minute, atunci când <strong>Edinson Cavani</strong> a reluat în plasă centrarea lui Di Maria. A fost al optulea gol al uruguayanului în 13 etape.</p><p>Trupa lui Laurent Blanc s-a desprins dupa pauză. <strong>Lucas</strong> a fost faultat în careu de Mavinga, iar suedezul <strong>Ibrahimovic</strong> a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 58.</p><p>Zlatan a ajuns, astfel, la 85 de goluri în campionat pentru PSG și este pe primul loc în clasamentul golgheterilor all-time, la egalitate cu Mustapha Dahleb.</p><p>Cum arată <span style=TOP 10:

1. Mustapha Dahleb, Zlatan Ibrahimovic: 85 goluri
3. Dominique Rocheteau: 83 goluri
4. Pedro Miguel Pauleta: 76 goluri
5. Safet Susic: 66 goluri
6. Carlos Bianchi: 64 goluri
7. François M'Pele: 60 goluri
8. Rai: 51 goluri
9. Edinson Cavani: 41 goluri
10. Guillaume Hoarau: 38 goluri

IBRA E NOMINALIZAT LA BALONUL DE AUR. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FOTBALISTUL FAVORIT DIN 2015

Kurzawa a majorat apoi diferența, 3-0, cu o execuție elegantă (minutul 66), iar tânărul Augustin "a spart gheața" în campionat cu 5 minute înainte de final, pentru 4-0. Troyes a reușit golul de onoare la șutul lui Ayasse, în primul minut al prelungirilor.

PSG a obținut al 9-lea succes consecutiv în campionat și este lider autoritar în Franța, cu 41 de puncte după 15 runde.

PSG: Trapp - van der Wiel, T. Silva, D.Luiz, Kurzawa - Rabiot ('66 Motta), Stambouli, Di Maria - Moura ('66 Matuidi), Ibrahimovic, Cavani ('80 J. Augustin)
Antrenor: Laurent Blanc

Troyes: Bernardoni - Mavinga ('66 M. Dabot), Martial, Saunier, Martins-Pereira - Pi, Ayasse - Darbion, Nivet ('61 Court), Camus ('77 Cabot) - Jean
Antrenor: Jean-Marc Furlan

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑