David Ferrer şi Kei Nishikori s-au calificat în turul al treilea, la Miami. Meci dificil pentru Tsonga



029 марта 2015

**VIDEO** David Ferrer şi Kei Nishikori s-au calificat în turul al treilea, la Miami. Meci dificil pentru Tsonga

Kei Nishikori s-a calificat în turul al treilea de la Miami, după o victorie categorică obţinută în faţa rusului Mikhail Youzhny. Numărul cinci mondial s-a impus în două seturi: 6-2, 6-1, după 69 de minute. În turul următor, asiaticul îl va întâlni pe jucătorul sârb Victor Troicki.

Şi Gilles Simon merge mai departe. Francezul l-a învins în turul al doilea pe jucătorul din Kazahstan, Mikhail Kukushkin. S-a terminat 6-3, 6-7, 6-0, după două ore şi 15 minute.

Tsonga a avut misiune grea cu favoritul publicului, Tim Smyczek. A câştigat primul set la 4, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6. Francezul s-a impus în decisiv cu 6-3.

David Ferrer şi-a asigurat participarea în faza următoare, la Miami, după o victorie în seturi identice în faţa argentinianului Federico Delbonis. A fost 6-1, 6-1, după 59 de minute. În turul 3, ibericul îl va înfrunta pe cehul Lukas Rosol, campion în 2013 şi finalist anul trecut la BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Digi Sport 2 transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE partidele din turneul masculin de la Miami, între 25 martie și 5 aprilie. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑