Ce punct a câștigat Agnieszka Radwanska, împotriva Irinei Begu! Românca, surprinsă total



029 марта 2015

**VIDEO** Ce punct a câștigat Agnieszka Radwanska, împotriva Irinei Begu! Românca, surprinsă total

Irina Begu s-a oprit în turul trei al turneului de la Miami, fiind învinsă de Agnieszka Radwanska în trei seturi, 2-6, 6-4, 2-6. Poloneza a câștigat spectaculos și cel mai disputat punct al meciului, execuția sa surprinzând-o total pe româncă.

În setul al treilea, pe serviciul Agnieszkăi, Irina n-a reușit un retur prea bun, trimițând pe centrul terenului, scurt, și permițând astfel oponentei sale să facă un pas în față și să atace. Aceasta a venit la fileu după o minge pe reverul Irinei și a încercat să închidă punctul cu un smash, dar românca a ajuns la timp și a trimis un lob aproape perfect.

Radwanska a ajuns însă la minge și, cu spatele la teren, a lovit foarte înalt și cu efect. Irina a avut răbdare, s-a așezat pentru a lovi decisiv, dar a trimis previzibil în diagonala lungă, cu dreapta, iar adversara a returnat rapid. Cu toate astea Irina a păstrat controlul schimbului și a trimis rapid cu dreapta, dar Radwanska a ajuns și, dintr-o poziție incomodă, a trimis un passing incredibil, câștigător, surprinzând-o total pe jucătoarea noastră.

VEZI AICI VIDEO CU LOVITURA AGNIESZKĂI RADWANSKA

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑