EXCLUSIV Probleme cu gazonul la Ploieşti. Suprafaţa de joc, uscată cu ajutorul unui elicopter



029 марта 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Probleme cu gazonul la Ploieşti. Suprafaţa de joc, uscată cu ajutorul unui elicopter

UPDATE 16:16 - Oficialii FRF au apelat în cele din urmă la varianta de a usca gazonul de la stadionul "Ilie Oană" cu ajutorul unui elicopter. Acesta a sosit deja pe arena prahoveană şi a început operaţiunea prin care se speră că suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii bune la ora meciului cu Insulele Feroe.

 

România va juca în premieră pe noul "Ilie Oană" din Ploieşti, împotriva Insulelor Feroe, într-un meci din preliminariile Euro 2016. Se pare, însă, că "tricolorii" nu vor beneficia de cele mai bune condiţii.

Ploile din ultimele zile au afectat gazonul arenei ploieştene, care, cu câteva ore înainte de meci, musteşte de apă. Starea terenului de joc este unul dintre motivele de îngrijorare pentru selecţionerul Anghel Iordănescu.

"Temerea provine de la vreme şi, în mod special, de la teren. Sper ca cei de la aici să facă tot ce este posibil pentru ca noi să ne putem desfăşura jocul pe care ni-l dorim", a spus Iordănescu, la conferinţa de presă de vineri.

Pentru uscarea gazonului, organizatorii ar putea apela la o metodă cunoscută în fotbalul românesc: aducerea unui elicopter care să zvânte terenul, în speranţa că suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii optime la ora partidei.

Meciul cu Insulele Feroe va fi primul care nu se va disputa pe Arena Naţională, de la inaugurarea acesteia. Ultimul joc al "tricolorilor" găzduit de un stadion din afara Bucureştiului a fost cel cu Luxemburg, de la Piatra Neamţ, din urmă cu patru ani.

România - Insulele Feroe se joacă duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești. Imediat după fluierul final, meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, iar fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe site-ul www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑