Australianul Richie Porte a obţinut victoria în Turul Cataloniei



029 марта 2015
Foto: sportsnet.ca

Alejandro Valverde a câştigat ultima etapă a Turului Cataloniei, însă acest succes nu i-a adus titlul de campion. Australianul Richie Porte a obţinut victoria finală cu un avantaj de doar patru secunde faţă de Valverde.

Ultima rundă s-a disputat la Barcelona, pe distanţa de 126.6 km. Datorită celor zece secunde de bonificaţie, spaniolul de la Movistar a urcat până pe locul doi în clasamentul general.

Vedeta zilei a fost australianul Richie Porte, care a încheiat competiţia pe primul loc

Australianul de la echipa Sky a reuşit, astfel, al doilea succes important din 2015, după cel de la Turul Paris-Nice, de la începutul acestei luni.

"Nu m-am aşteptat să câştig această cursă, în special după dezastrul din prima etapă. Am reuşit datorită echipei mele, care a fost fantastică. Victoria în această competiţie este un vis devenit realitate, după Paris - Nisa. Sunt motivat în acest sezon, iar acum mă voi pregăti pentru Turul Italiei", a spus Porte.

Pe locul trei la Turul Cataluniei s-a clasat italianul Domenico Pozzovivo, cu un rezultat mai slab de cinci secunde decât campionul, în timp ce Alberto Contador a încheiat cursa doar pe locul patru. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑