Zenit Kazan a cucerit pentru a treia oară Liga Campionilor. Victorie clară în finală



029 марта 2015

**Zenit Kazan** a cucerit pentru a treia oară Liga Campionilor. Victorie clară în finală

Rusii de la Zenit Kazan sunt noii deţinători ai trofeului Ligii Campionilor la volei masculin, după ce au câştigat cu 3-0 finala cu polonezii de la Asseco Resovia. Bronzul le-a revenit celor de la Berlin Volleys.

ÎN DIRECT la Digi Sport, voleibaliștii ruși au câștigat, pentru a treia oară în istorie, trofeul Ligii Campionilor. Zenit a dominat de la un capăt la celălalt finala cu Asseco Resovia Rzeszow. Vicecampionii Poloniei nu au putut să se ridice la nivelul adversarilor.

A fost 3-0 pentru trupa lui Vladimir Alekno, iar Resovia Rzeszow a trebuit să se mulțumească, la fel ca în 1973, cu argintul. Pentru al 4-lea sezon consecutiv, victoria în marea finală i-a revenit unei echipe din Rusia.

Medaliile de bronz le-au revenit sportivilor de la Berlin Volleys, care au înregistrat cea mai importantă performanță a clubului în cupele europene. În fața a peste 9.000 de fani, gazdele din Final Four au învins, la capătul unui meci dramatic, PGE Skra Belchatow.

De aproape 2 ore și jumătate au avut nevoie nemții pentru a se impune. Conduși cu 2-1 la seturi, polonezii au revenit și au împins disputa în decisiv. Voleibaliștii de la Skra Belchatow nu au mai putut repeta, însă, reușitele din finalele mici ale edițiilor din 2008 și 2010. Berlin Volleys a câștigat cu 23-21 setul 5 și a urcat pe podium.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: siol.net


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑