Kvyat, în pregătiri pentru Marele Premiu al Rusiei. Pilotul F1 a efectuat o cursă de bobsleigh



029 апреля 2016

Pilotul Formulei 1, Daniil Kvyat, se pregăteşte într-un mod inedit pentru Marele Premiu al Rusiei. Acesta a făcut un antrenament de bobsleigh! Kvyat susține că şi-a luat o doză importantă de adrenalina înaintea cursei de la Soci.
Rusul Daniil Kvyat a lăsat pentru şi zi volanul şi a mers la arena, ce a găzduit în 2014 Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. Pilotul echipei Red Bull a urcat fără frică într-un bob şi a efectuat o cursă de bobsleigh.
 width=
 
"Cred că este o experienţă bună. Am urcat pentru prima dată în bob. Este un gen de sport interesant, cu mai multe chestiuni specifice. Trebuie să respecţi unele reguli pentru a fi cel mai bun aici", a mărturisit Daniil Kvyat.
Kvyat este un amator de tot felul de genuri de sport hibernale. El este deseori prezent în tribunele arenelor de hochei pe gheață, dar și la alte competiții din sporturile de iarnă.
 width=
Pilotul lui Red Bull nu simte presiunea înaintea etapei a patra a Mondialului de Formula 1. Cursa se va disputa pe circuitul de la Soci.
"Este o presiune pozitivă. Întotdeauna tind spre rezultate mai bune. Este bine să ştii ca mulţi oameni din jur de susţin", a adăugat pilotul.
Nico Rosberg este liderul clasamentului general al Mondialului de Formula 1 după primele 3 etape.
Germanul are deja un avantaj de 36 de puncte faţă de colegul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, care vine pe locul doi.
Daniel Ricciardo de la Red Bull completează primul trio în clasamentul general.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑