N'Doye, ținta preferată a ironiilor steliste: "Se uită într-un picior la UCL!". Nu l-au uitat nici pe Stăncioiu



029 мая 2015

 

**VIDEO** N'Doye, ținta preferată a ironiilor steliste:

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0. În euforia câștigării celui de-al 26-lea titlu din istoria Stelei, fotbaliștii campioanei le-au plătit polițele pentru tot sezonul lui Ousmane N'Doye și Eduard Stăncioiu, unii dintre cei mai vocali jucători de la ASA Tg. Mureș, atunci când venea vorba de ironii la adresa roș-albaștrilor.

În vestiar și la interviurile de la final, Iasmin Latovlevici și Fernando Varela l-au imitat pe mijlocașul senegalez, dansând pe acordurile melodiei "Avioane de hârtie", pe care acesta a fredonat-o la finalul meciului direct dintre ASA și Steaua, câștigat de târgmureșeni pe Arena Națională. Fundașul stânga chiar a afișat pe telefonul mobil o fotografie cu N'Doye.

De asemenea, fundașul central din Insulele Capului Verde s-a prefăcut șchiop, aluzie la faptul că fostul dinamovist spunea, tot atunci, că nu s-a antrenat și că a învins-o pe Steaua și jucând într-un picior.

"Mă doare, cu ASA Tg. Mureș am jucat cu o problemă la aductor și am lăsat tot, i-am lăsat să ne bată, ca să fie mai frumos campionatul nostru. Din păcate, Oțelul a făcut ce trebuie și ei au rămas pe locul 2. Ne bucurăm foarte mult că ei sunt pe locul 2.", a declarat Fernando Varela, la finalul meciului CSMS Iași - Steaua 0-0.

A fost luat la țintă și portarul târgmureșenilor, Eduard Stăncioiu, care a atacat și el Steaua, la jumătatea lunii aprilie, când a spus că ASA va juca meciurile din UEFA Champions League la București, pentru ca fanii roș-albaștrilor să poată vedea în continuare spectacolul din cea mai puternică întrecere a cluburilor.

"Stăncioiu, vino la București să ne vezi pe noi în Champions League, te rog frumos. Bineînțeles că se uită și N'Doye, într-un picior, cred eu. De mult timp are probleme la picior și cred că acum se uită la noi, la Champions League.", a mai spus fotbalistul din Insulele Capului Verde.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑