Cristina Vărzaru, ambiții mari cu CSM București: ”Îmi doresc să triumfăm în Champions League”



029 мая 2015

Cristina Vărzaru, ambiții mari cu CSM București: **”Îmi doresc să triumfăm în Champions League”**

CSM București a câștigat în premieră titlul național la handbal feminin. Jucătoarele pregătite de Mette Klit s-au impuns cu 20-17 în meciul doi al finalei cu HCM Baia Mare și au câștigat cu 2-0 la general. Handbalistele de la CSM Bucureşti au sărbătorit în Piaţa Universităţii câştigarea primului titlu din istoria clubului.

La festivitatea de premiere, care a fost organizată vineri, 29 mai, Cristina Vărzaru, una dintre cele mai bune jucătoare, a spus că obiectivul echipei CSM Bucureşti în Cjampions League este câştigarea trofeului sau cel puţin clasarea printre primele patru formaţii în competiţia continentală.

”Îmi doresc să câştig un trofeu european şi să fiu sănătoasă, atât eu, cât şi colegele mele pentru a putea realiza asta. Pentru a câştiga Champions League avem nevoie de foarte multe lucruri.

Avem nevoie de susţinerea continuă a celor care sunt în spatele proiectului, de sănătate, de un culoar bun, şi de noroc, mai multe lucruri. Poate pare uşor din exterior, dar nu e deloc”, a spus Vărzaru.

Handbalista spune că se simte perfect din punct de vedere fizic și că nu are niciun gând de retragere, chiar dacă are 35 de ani.

”E unul dintre cei mai grei ani pe care eu i-am avut în handbal. Sunt convinsă că vom creşte mai mult, pentru că de la anul vom întâlni adversari cu adevărat puternici în Liga Campionilor. Sper să ne găsească pregătite şi să ajungem cel puţin în Final Four.

Eu personal îmi propun să câştigăm Liga Campionilor. Din echipă cred că sunt cea mai bătrână, dar nu mă simt aşa. Mă simt bine, în formă, şi voi continua atâta timp cât mă voi simţi aşa”, a conchis Vărzaru.

Căpitanul echipei, Oana Manea, a fost puţin mai rezervată în privinţa obiectivului, afirmând că este nevoie ca jucătoarele să creeze un grup compact:

„Am mai câştigat campionate la viaţa mea, dar acesta înseamnă foarte mult pentru mine. Mă gândeam de la început că avem şanse la campionat pentru că avem o echipă valoroasă. Am strâns rândurile foarte repede şi atmosfera de la echipă a făcut să ajungem aici.

Îmi era dor să joc în Champions League, e o atmosferă pe care numai acolo o poţi întâlni. Vom avea o echipă destul de puternică, dar trebuie să avem răbdare pentru a deveni un grup compact. Ne dorim să ajungem între primele patru echipe dar vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑