Prepeliţă şi-a anunţat plecarea: "În proporţie mare, am jucat ultimul meci pentru Steaua, în campionat"



029 мая 2015

 

**VIDEO** Prepeliţă şi-a anunţat plecarea:

VIDEO. CSMS Iaşi - Steaua 0-0. Andrei Prepeliţă a privit din tribună ultima evoluţie din campionat a echipei sale, care a câştigat al treilea titlu consecutiv în Liga I, cu ajutorul Oţelului Galaţi, care a învins-o pe ASA, chiar la Târgu Mureş.

După meci, mijlocaşul de 29 de ani a recunoscut că şansele ca el să rămână la gruparea campioană sunt infime, lucru recunoscut şi de preşedintele Valeriu Argăseală. Prepe a refuzat să îşi prelungească înţelegerea care expiră în această vară şi a fost exclus din lot pentru anumite meciuri din acest retur.

"Obiectivele mele erau să câştig totul cu Steaua şi după voi vedea unde voi merge. Am câteva oportunităţi bune, dar mai aştept. În proporţie mare, am jucat deja ultimul meci pentru Steaua în campionat.

Le mulţumim fanilor. Sperăm să vină aproape de echipă, pentru că palmaresul e al nostru şi se vor rezolva şi celelalte probleme şi echipa are nevoie de galerie, pentru că şi acesta a fost probabil un factor în acest retur", a declarat căpitanul grupării roş-albastre în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Prepeliţă a primit un cartonaş roşu în meciul din etapa a 33-a cu Botoşaniul şi nu a putut să îşi ajute echipa la Iaşi. El a dat vina şi pe oboseală pentru evoluţiile mai slabe ale echipei din retur.

"E greu să stai în tribună, dar e bine că am câştigat încă un campionat. A fost greu pentru că am jucat în toate competiţiile. Am jucat în Europa, dar e bine că totul s-a terminat cu bine.

Am crezut chiar şi când ASA era pe primul loc. Noi am crezut în câştigarea titlului. Patronul s-a bucurat alături de noi şi suntem fericiţi. Nu a fost relaxare pe final. A fost un sezon greu. Nu cred că am fost toţi apţi. Am avut probleme, dar la final a ieşit bine", a adăugat fostul jucător al Universităţii Craiova.

45 de meciuri a disputat Prepeliţă pentru Steaua în toate competiţiile acestui sezon: a marcat de 6 ori şi a furnizat 3 pase decisive.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑