Nicușor Stanciu nu se bucură până la finalul sezonului: "Să facem tripla și atunci vom fi fericiți"



029 мая 2015

 

**VIDEO** Nicușor Stanciu nu se bucură până la finalul sezonului:

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0. Nicușor Stanciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei în deplasarea care a consfințit titlul roș-albaștrilor. Deși nu au câștigat în ultima etapă, jucătorii lui Costel Gâlcă au beneficiat de jocul rezultatelor.

După meci, Nicușor Stanciu și-a arătat recunoștința față de jucătorii Oțelului, care au învins la Târgu Mureș, dar a avut și un mesaj pentru rivalii din lupta pentru titlu. "Mulțumim celor de la Galați că nu au pierdut la Târgu Mureș. Știam la un moment dat că era 1-1, așteptam să se termine, iar dacă cei de a Mureș reușeau să învingă nu ne mai bucurăm așa. E un campionat pe care meritam să-l câștigăm, l-am condus atâta timp.

Degeaba zic cei de la ASA că ei sunt campioana morală, pentru că vor vedea că locul 2 nu se premiază. Ne bucurăm că am câștigat campionatul și că domnul Becali este liber. Trebuie să câștigăm și meciul de duminică, să facem tripla și atunci vom fi pe deplin fericiți", a declarat Nicușor Stanciu.

Steaua - Universitatea Cluj, finala Cupei României, se va disputa duminică, 31 mai, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXt pe digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑