Serena Williams revine pe teren, LIVE la Digi Sport 2, în turneul de la Stanford



029 июля 2014

 

**VIDEO** Serena Williams revine pe teren, LIVE la Digi Sport 2, în turneul de la Stanford

Din această seară, începând cu ora 23:00, Digi Sport 2 transmite turneul de tenis de la Stanford. Surorile Williams, Radwanska şi Ivanovic sunt prezente pe tabloul principal şi promit să facă spectacol.

La Digi Sport se dă startul sezonului american din tenisul feminin. De azi  încep transmisiile de la Stanford, turneu care aduce la fileu nouă jucătoare din TOP 20 WTA. Premiile sunt pe măsură: câștigătoarea va obține un cec de 120.000 de dolari și 470 de puncte în clasamentul general.

Principală favorită este Serena Williams, care revine după evoluţia slabă de la Wimbledon. Campioana de anul trecut, Dominika Cibulkova, începe apărarea trofeului împotriva sportivei din Spania, Garbine Muguruza.

În direct la Digi Sport 2 se va disputa şi meciul dintre Ana Ivanovic şi Sabine Lisicki. A 5-a favorită încearcă să devină prima jucătoare din acest an care ajunge la 40 de victorii. Şi Venus Williams îşi va face apariţia. Favorita publicului este la a noua participare: de şapte ori a jucat finala. Pentru a ajunge  în turul secund, Venus trebuie să se impună în disputa cu Paula Kania.

Program

Ora 23:00

Dominika Cibulkova – Garbine Muguruza

Ana Ivanovic – Sabine Lisicki

Ora 5:00 (miercuri dimineața)

Venus Williams – Paula Kania

Daniela Hantuchova – Paula Ormaechea

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑