FC Liverpool a transferat revelația Belgiei de la CM 2014! Golurile marcate de Origi în Franța



029 июля 2014

 

FC Liverpool a transferat revelația Belgiei de la CM 2014! **VIDEO** Golurile marcate de Origi în Franța

FC Liverpool a bifat și a șasea achiziție a verii, prin aducerea lui Divock Origi, revelația naționalei Belgiei la Campionatul Mondial din 2014.

12,6 milioane de euro a plătit FC Liverpool în schimbul lui Origi, pe care îl va mai lăsa un sezon la Lille, sub formă de împrumut.

Origi a crescut în Belgia, la Genk, iar din 2010 a fost cumpărat de Lille. A jucat la echipa a doua în sezonul 2010-2011, când gruparea de pe "Stade Pierre-Mauroy" a cucerit titlul în Ligue 1 și abia în 2012 a trecut la prima, când avea 17 ani. A adunat 40 de meciuri în două sezoane, reușind să marcheze o singură dată în primul și de 5 ori în stagiunea precedentă, când a fost prima opțiune în atac pentru antrenorul Rene Girard.

"Am fost foarte fericit atunci când am aflat că sunt dorit la Liverpool, pentru că știam că este un club mare. Am știut că poate fi o șansă bună pentru mine. A fost visul meu să joc la un club mare, așa că este perfect. Brendan Rodgers s-a arătat foarte interesat de mine și mi-a spus că, dacă voi munci din greu, aș putea ajunge departe. Sunt foarte mândru să semnez cu Liverpool, Voi da totul pentru club, la fel cum am făcut-o la Lille și sper să reușim lucruri imense împreună.", a declarat Divock Origi, într-un interviu acordat pentru site-ului oficial al lui Liverpool.

Un gol a marcat Origi la CM 2014, în etapa a doua a Grupei H. A decis victoria Belgiei în fața Rusiei (VIDEO și DETALII AICI).

17 ani și 5 luni avea Origi în momentul în care dădea primul gol în Ligue 1, în februarie 2013, la chiar primul meci jucat la seniori în Franța. A devenit, astfel, al treilea cel mai tânăr marcator din istoria lui Lille.

7 atacanți are în lot FC Liverpool în acest moment: Daniel Sturridge, Fabio Borini, Oussama Assaidi, Rickie Lambert, Samed Yeșil, Jerome Sinclair și Lazar Markovic.

></p><p><a href=PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑