L-a eliminat pe Il Luce, iar acum vrea să treacă și de Răzvan: ”Respect Petrolul, dar vreau calificarea”



029 июля 2014

 

**VIDEO** L-a eliminat pe Il Luce, iar acum vrea să treacă și de Răzvan: ”Respect Petrolul, dar vreau calificarea”

Dușan Uhrin jr, antrenorul Viktoriei Plzen, și fost tehnician al Politehnicii Timișoara și al lui CFR Cluj, l-a eliminat anul trecut pe Mircea Lucescu din UEFA Europa League (DETALII), cu Șahtior, iar în acest an își dorește să repete isprava cu fiul acestuia, Răzvan Lucescu.

Partida dintre Petrolul Ploiești și cehii de la Viktoria Plzen se va disputa joi, la Ploiești, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Returul din Cehia va avea loc pe 7 august, de la aceeași oră, 21:00.

„E un meci foarte important, pentru că vrem să eliminăm Petrolul. Dar va fi greu, pentru că e o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. Am jucat împotriva lui de vreo patru ori, dar abia aștept să revin, să mă reîntâlnesc cu fotbalul românesc.

Pentru noi, împotriva lui Mircea Lucescu a fost un meci greu, pentru că Șahtior e o echipă foarte puternică. Am câștigat cu noroc, dar am reușit o performanță incredibilă. Șansele sunt 50%-50% cu Petrolul. Știu că Mircea Lucescu știe multe despre mine, iar Răzvan, care e un profesionist desăvârșit, sigur s-a pregătit bine”, a declarat Dușan Uhrin jr, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul antrenor al Timișoarei și al lui CFR a demonstrat că și-a făcut bine temele cu privire la adversara sa din UEFA Europa League.

„Echipa mea e cam aceeași ca și anul trecut, doar un transfer făcut, am pierdut un jucător, accidentat, dar am adus altul, astfel încât suntem aproape în același grup. În Cehia nu e un obicei să aduci jucători străini, se merge mult doar pe jucători cehi și slovaci. Nu știu de ce, dar așa e aici.

Petrolul are foarte-foarte buni jucători în atac, Tamuz, Mutu, fotbaliști foarte tehnici la mijloc, De Lucas, Marinescu, Teixeira... Avem un respect mare pentru această echipă, dar vrem să facem un meci foarte bun. Albin este și el un fotbalist foarte bun, mai ales la faze fixe”, a mai spus Uhrin jr, în direct la Fotbal Club.

Uhrin jr susține că are o mulțime de amintiri frumoase din România și niciuna urâtă. Cehul a pregătit-o pe Timișoara în perioadele 2007-2008 și 2010-2011, respectiv pe CFR Cluj, în 2009.

„Nu știu dacă va fi bun un egal, vom vedea atunci. Noi vom juca la fel ca întotdeauna. Nu am un lucru urât pe care să mi-l amintesc din România, pentru că am trăit bine acolo, am fost bine tratat, am mulți prieteni acolo, îi salut și abia aștept să-i reîntâlnesc. Îmi amintesc cu plăcere de suporterii din Timișoara, sper să-și recapete repede fotbalul”, a mai spus Dușan Uhrin jr.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑